Klikken op de advertentie heeft beinvloed het laden van het spel niet.

Dora Bingo

Dora spelletjes

Al meer dan 10 jaar is Dora een grote hit en razend poplulair bij jong en oud. Ja, ook de ouderen/ouders zien in dat Dora het kind stimuleert en tevens bezighoud. Dora zelf is een lief 8 jarig meisje welke telkens weer onderweg is naar iets nieuws of juist om iemand te helpen. Met haar positieve energie dweept ze de kindertjes op om haar te helpen en helpt ze met de ontwikkeling van je kind. Gelukkig zijn er heel veel spelletjes gemaakt zoals puzzeltjes en kleurplaten, en een groot aantal vind je hier terug.

Dora kaartspel

Dit Dora spelletje is een kruising tussen memory en bingo. Er worden kaartjes getoond door Dora en je kleintje moet zien of het kaartje staat afgebeeld op haar bingokaartje. Als het kaartje niet zichtbaar is dan kan ze het terug in het doosje doen en een nieuwe aanklikken. Het spel is heerlijk eenvoudig en daarom al geschikt voor de allerjongsten. Met dit Dora kaartspel kan er weer veel plezier beleefd worden en het is zeker zo leerzaam als vele andere Dora games op onze website.

Dora laat de plaatjes zien uit het doosje en uiteindelijk moet je dus 3 op een rij krijgen om bingo te hebben. Je hoeft dus niet perse alle kaartjes weg te spelen.

Werking

Het spel start op en je kunt kiezen voor bingo1 welke Engelstalig is of bingo2 welke Spaanstalig is. Kies bingo1 en vervolgens skip om direct het spel te starten. Alles is gewoon met de muis te besturen. Ik ben benieuwd hoe snel je bingo hebt!