Klikken op de advertentie heeft beinvloed het laden van het spel niet.

Dora mega memory

Dora spelletjes

Een van de leukste en meest educatieve spelletjes is natuurlijk memory en wie is daar nu niet mee opgevoed. Deze dora website heeft diverse Dora memory spelletjes verzameld en online staan zodat je kleintje zich urenlang kan vermaken met de leukste dora spelletjes. In de diverse levels krijg je telkens meer kaartjes te zien en wordt het natuurlijk steeds lastiger. Klik maar snel voordat de tijd op is, want natuurlijk wil je zo snel als mogelijk alle combinaties goed hebben.

Mega Memory

Het Dora kaartspelletje Mega Memory begint erg eenvoudig met 4 kaartjes, dus deze zullen snel gevonden worden, maar dan komen er steeds meer kaartjes bij, bij de volgende zijn het er al 9 en daarna worden het er zelfs 16,25,36. Zo zijn er maar liefst 7 levels, dus je kunt maximaal 49 kaartjes krijgen.

Werking

Start het Dora Mega Memory op door op play te klikken, maar wacht rustig af tot het spelletje is ingeladen. In het hoofdmenu kan je ook het geluid uitzetten als je wilt. Als het spelletje ingeladen is zie je de kaartjes en er onder loopt een geel balkje mee voor de tijd. Zorg dat alle combinaties gevonden zijn voor de tijd op is, anders hoor je game over en is het voorbij. Zolang de tijd loopt mag je op zoveel kaartjes klikken als je wilt maar als de tijd voorbij is moet je weer van voren af aan beginnen, helaas kan je het niveau niet nog eens proberen.