Klikken op de advertentie heeft beinvloed het laden van het spel niet.

Dora strand puzzel

Een enorm leuke puzzel van dora die aan het strand ligt. Hij ligt alleen helemaal door elkaar, dus aan jou de opdracht om deze dora strand puzzel te maken. Dit is echt wat voor jou als je van zomer houdt en het liefst aan het strand ligt. Dat is maar goed ook want dora vindt dat ook helemaal geweldig. Wat dat betreft zul je hier helemaal op het goede adres zijn, want puzzels maken is natuurlijk altijd helemaal geweldig. Speciaal als je het met dora doet! De puzzel is niet makkelijk, want het zijn veel stukjes, maar de puzzel ziet er fantastisch uit en dat zul je zien als je deze dora strand puzzel af krijgt! Geniet van de prachtige plaat en wees er trots op dat je het kon doen. Mocht je nog meer puzzels willen spelen dan is dat natuurlijk mogelijk bij Doraspelletjes.com! We hebben nog veel meer puzzels van dora, dus je hoeft je niet snel te vervelen. Begin nu met puzzelen aan andere puzzels en je kan zo een hele poos met dora verder spelen. Er zijn op deze site een paar verschillende soorten, dat zijn namelijk:

De dora puzzel: Maak nu de dora puzzel, de leukste en mooiste puzzel die van dora gemaakt is! Speel hem uit en leg de puzzel helemaal goed, dan krijg jij het mooie plaatje ook te zien. Dora met haar aapje is natuurlijk altijd gezellig, maar nu moet je dus de puzzel goed leggen voordat je dora kan zien. We wensen je veel succes met puzzelen!

Dora vaart: Dora vaart is een enorm leuke puzzel waarbij je een puzzel moet oplossen waarbij dora in een bootje vaart. Het bootje gaat al erg snel, dus je moet wel opschieten met deze puzzel. Weer een enorm leuk plaatje en een fantastische puzzel van Dora!

Andere dora spellen

Er is naast de hele mooie dora puzzels ook andere spellen die jij misschien wilt spelen. Als je niet zo van puzzelen houdt of juist wel maar je hebt ze allemaal al gedaan dan kun je bij andere spellen weer iets nieuws vinden. Je kunt zo dora inkleuren, aankleden en zelfs zo hoog laten springen als ze maar kan. Bij dit alles heeft ze heel hard jou hulp nodig en moet je zo goed mogelijk je best doen voor het aller beste resultaat. Je kunt zo creatief zijn als je maar wilt, want op deze website doraspelletjes.com is er voor iedereen die dora fan is wat wils.

Door de site surfen

Het surfen door de site is heel erg makkelijk. Je kunt rechts van het spel een navigatie balk zien waar je zo naar andere dora spellen kunt gaan. Dit gaat heel snel en je bent er gelijk zonder tussen schermen ofzo. Je moet dan even wachten maar je kunt gelijk aan het spelen met het andere dora spel. Het is dus heel erg makkelijk en daarbij nog heel erg snel, zodat je gelijk aan de slag kunt. Bovendien kost het je helemaal geen geld. Misschien moet je voor dora speelgoed betalen in de speelgoed winkel, op deze site kost het je helemaal niets. Het enige wat je nodig hebt is internet want je kan het nog niet downloaden. Je kan alleen op de site spelen. Maar veel plezier heb je wel. Succes met deze puzzel en ga ook eens naar de andere spellen kijken. Veel plezier op de website van de dora spelletjes!