Klikken op de advertentie heeft beinvloed het laden van het spel niet.

Op avontuur met Dora

Hier vind je weer een enorm prachtige puzzel van Dora die zoals altijd weer iets buitengewoons aan het doen is. In dit geval is ze aan het ontdekken, iets wat ze maar al te graag doet. Daarom heet deze puzzel ook Dora the explorer puzzel, dat is engels voor Dora de ontdekker. Als jij deze puzzel af maakt zul je zien wat voor prachtige plaat er uit komt van deze gebeurtenis met Dora. Dus als jij een groot fan van Dora bent en jij bent zelf ook wel avontuurlijk aangelegd dan is de Dora the explorer puzzel echt wat voor jou. Natuurlijk moet je ook wel een beetje van puzzelen houden, anders kan je beter een ander spel op deze website gaan doen. Daar zijn er overigens nog veel meer van dus zul je ook wel wat aardigs vinden dan alleen Dora the explorer puzzel. Toch denken we dat je deze puzzel wel aan zult spreken omdat het gewoon een supermooie plaat is wat je uiteindelijk als beloning te zien krijgt! Heel erg veel plezier, en als je nog geen ervaring hebt met puzzels maken op het internet blijf dan even lezen want we leggen je hier nog even uit hoe Dora the explorer puzzel precies werkt en waarom het zo een unieke puzzel is van Dora.

Een unieke puzzel

In vergelijking met andere puzzels van Dora, of van andere figuren, de Dora the explorer puzzel wel heel erg speciaal. Meestal is een puzzel maar gewoon een niveau met een aantal stukjes en als je het af hebt dan kan je weer hetzelfde doen. Na een aantal keer dezelfde puzzel te hebben gedaan kan dat best wel gaan vervelen en moet je naar een volgende puzzel gaan. Bij dora the explorer puzzel is dat totaal niet het geval. Op het begin van het spel moet je kiezen hoe moeilijk je de puzzel wilt maken. Dat is iets heel erg unieks, en dat vind je niet al te vaak. Er staan dan vier niveaus maar het is in het Engels. We vertalen het even voor je zodat je niet verrast wordt als je dora the explorer puzzel eenmaal aan het spelen bent. Het eerste niveau is easy, dat betekent makkelijk, medium betekent gemiddeld moeilijk, hard betekent moeilijk en expert betekent dat je echt een expert moet zijn om de puzzel op te lossen. Dora the explorer puzzel zal als je een niveau hebt gekozen in een aantal stukjes vliegen. Als je makkelijk kiest dan zul je maar een paar stukjes hoeven te doen, maar als je moeilijk kiest zal je heel erg veel stukjes op moeten lossen. Het is bij dora the explorer puzzel niet aan te raden gelijk met moeilijk te beginnen, of je moet wel heel goed zijn. Leer eerst even de puzzel kennen met wat lagere niveaus zodat je later kunt opklimmen naar hogere niveaus.

Met deze uitbreiding van de puzzel zul je niet zo zijn uitgespeeld. Juist het tegenovergestelde, je zult heel erg lang zoet zijn met de expert puzzel. Misschien lukt het je zelfs niet in een keer, probeer de dora the explorer puzzel dan gewoon een dagje later weer. Je hoeft het niet in een keer goed te hebben. Ook iets enorm cools aan deze versie is dat je kunt bijhouden hoeveel punten je hebt gehaald en in hoe weinig tijd je de puzzel hebt opgelost. Dat betekent dus dat je tegen je vriendjes en vriendinnetjes kunt strijden voor de snelste tijd van dora the explora puzzel! Laat zien dat jij de beste bent in puzzelen en versla je al je vriendjes met deze geweldige dora puzzel!

Succes!

We wensen je dus heel erg veel succes met dora the explorer puzzel en we zien je graag weer eens terug. Er zijn op deze website trouwens nog veel meer spellen te vinden waarmee je een gezellige tijd met Dora kunt hebben. Probeer ze allemaal en zorg dat je bij deze puzzel de aller snelste in het oplossen bent van het moeilijkste niveau. Veel plezier!