Klikken op de advertentie heeft beinvloed het laden van het spel niet.

Dora vaart

Dora gaat met volle vaart over het water. Fijn in haar eigen bootje en ze heeft enorm veel plezier. Vaar nu ook mee en los deze leuke puzzel van dora op. Zo hebben jullie samen plezier!

Er zijn op deze website een verschillend aantal puzzels te vinden van dora, maar misschien kan dit wel eens jou favoriet zijn. In deze dora puzzel gaat het namelijk over avontuur. Waarschijnlijk houd je heel erg van puzzelen en ben je echt iemand die problemen oplost van een puzzel die helemaal uit elkaar ligt. Dat is hier gelukkig ook het geval, want de puzzel van dora ligt helemaal uit elkaar. Ga jij dan het avontuur aan met dora om hem weer heel te krijgen? Het is niet zo makkelijk als het lijkt. Pak de puzzelstukjes rechts van het bord en plaats ze op de goede manier in het venster. Als je de puzzelstukjes op de goede manier in het venster hebt geplaatst vallen ze vanzelf op hun plek en kun je rustig een stukje zoeken dat daar op aansluit. Als het niet goed lukt in het begin probeer dan eerst de hoeken en de randen te doen, dan heb je de rest van de puzzel binnen mum van tijd helemaal af. Het nadeel is dat je natuurlijk geen voorbeeld hebt van dora die vaart. Maar als je eenmaal de puzzel af hebt is het avontuur nog niet voorbij want je kan dan genieten van een prachtige plaat van dora die jij helemaal zelf in elkaar hebt gezet. Kijk maar wat de twee in het bootje doen en wat voor plezier ze hebben, allemaal omdat jij de puzzel hebt gemaakt. Als je deze af hebt kun je natuurlijk altijd nog een keer deze puzzel doen maar als je toch liever een andere puzzel wilt maken dan is daar natuurlijk ook de mogelijkheid voor.

Andere puzzels

Er zijn op deze websites genoeg andere puzzels te vinden. Het is maar waar jij het meeste zin in hebt. Zo heb je een puzzel over dora op het strand. Ook kun je bijvoorbeeld een puzzel maken met dora die op wintersport gaat, maar pas wel op! Want dit is een behoorlijk lastige puzzel die je niet een twee drie in elkaar zult zetten. Nou goed er is in elk geval genoeg keus en het zou toch leuk zijn als jij alle dora puzzels op deze website heb opgelost? Ga er voor je kan ze makkelijk vinden op deze site.

Totaal andere spellen

Mocht je genoeg hebben van het puzzelen dan is er de mogelijkheid om ook andere spellen te doen. Je kan dora bijvoorbeeld opmaken of aankleden, waar jij maar het meeste zin in hebt. Ook is er de mogelijkheid om lekker rustig een tekening van dora te maken als jij daar van houdt. Ga maar even rond deze site en zie wat er mogelijk is.

Makkelijk en gratis

Deze website is zo gemaakt dat jij heel erg makkelijk alle dora spellen kan doen die jij graag wilt spelen. Er is voor iedereen iets en het moet natuurlijk voor iedereen zo snel mogelijk toegankelijk zijn. Alle spellen zijn te vinden op de hoofdpagina maar je kan ook gelijk rechts klikken. Je wordt dan supersnel naar het dora spel gebracht en je bent voor dat je het weet al weer aan het spelen. Het spel moet even laden maar dan is het ook zo weer spelen geblazen. Ook hoef je er niets voor te betalen. Alles is gratis en jij kan zo lang je wilt zo veel mogelijk dora spellen als je kan gaan spelen. Veel plezier op de site en maak eerst de puzzel goed af, niet zomaar opgeven!