Klikken op de advertentie heeft beinvloed het laden van het spel niet.

Dora verstoppertje

Dora spelletjes

Als het goed is heb je al heel wat spelletjes kunnen spelen op deze speciale Dora spelletjes website. De komende tijd zullen wij flink wat nieuwe spelletjes online zetten van Dora want we hebben een groot aantal nieuwe Dora spellen gevonden. Zoals altijd kan je deze gratis spelletjes hier onbeperkt blijven spelen, wij betalen namelijk alle kosten. Mocht je facebook of hyves gebruiken dan zouden we het leuk vinden als je melding kunt maken aan je vriendjes en vriendinnetjes van onze website ok?

Dora verstoppertje spelen met Boots

Het Dora verstoppertje spel is eenvoudig maar erg leuk voor de allerkleinste onder ons. Boots het aapje gaat zich verstoppen in het bos en jij moet Dora helpen het aapje Boots terug te vinden, gaat dat je lukken ? Het bos is vol met bomen en beestjes en ergens heeft Boots zich verstopt. Het bos is vol grappige geluidjes, gebruik je muis en beweeg maar over alles heen wat je ziet. Wellicht dat er een ander dier tevoorschijn komt maar dan moet je gewoon even doorzoeken, ok ? Als je Boots gevonden hebt dan zal Boots Dora een heerlijke knuffel geven, en daarna kan je het spelletje nog een keertje opstarten als je het nog een keertje wilt spelen.

Werking

Het is een eenvoudig spelletje wat snel inlaad waarna je met de muis op play kunt klikken. De stemmen zijn zoals met alle spelletjes allemaal in het Engels maar dat maakt het Dora "hide and seek" niet minder leuk.