Klikken op de advertentie heeft beinvloed het laden van het spel niet.

Dora winter puzzel

De dora winter puzzel. Dora is op vakantie in de bergen en het is winter. Een mooi pak sneeuw is gevallen en het is nu tijd om de puzzel te maken waar ze samen met anderen in de sneeuw staat. Los deze leuke puzzel nu op en zie wie er naast haar staan!

De Dora winterpuzzel

Als je helemaal van de winter houdt en je wilt helemaal in de wintersferen komen is dit een goede keus voor je. Als daarbij ook nog eens komt dat je helemaal gek bent op puzzels maken, dan ben je hier op precies de goede plek. En dat het ook nog eens een dora puzzel is moet je toch helemaal geweldig vinden. Dora houdt namelijk ook erg veel van de winter en speelt graag in de sneeuw. In deze plaat die jij in mekaar moet puzzelen zul je haar op wintersport zien. als jij hem eenmaal in mekaar hebt kun jij dan zien welke sport dora nu aan het doen is? Wel moet er even een waarschuwing komen: dit is best een pittige puzzel. Want je kunt soms de stukjes niet zien. de achtergrond is wit en sneeuw natuurlijk ook. Dus je moet wel goed opletten waar de stukjes liggen anders haal je al snel alles van deze dora puzzel helemaal door elkaar. En dat zou zonde zijn. Het is ook extra moeilijk omdat hij niet langs de rand precies ligt. Je kan de puzzel in elke hoek van het venster maken. Daarbij komt dat je natuurlijk geen voorbeeld hebt en dat kan het nog wel pittig maken met deze moeilijke dora puzzel. Dus als jij een puzzel expert bent en graag van een uitdaging houdt dan is deze puzzel helemaal wat voor jou. Een tip voor als het toch niet helemaal lukt: probeer eerst de randen goed te krijgen, dan komt de rest van puzzel vanzelf. Maar gelukkig na flink puzzelen met dora kun je wel genieten van het uiteindelijke resultaat, namelijk dora die op wintersport is. Ze heeft ook haar vriendjes meegenomen. Succes met de puzzel en veel plezier met alles. Als je eenmaal deze puzzel in elkaar hebt gedraaid kun je misschien ook nog een andere puzzel op deze site proberen? Of misschien deze nog een keer doen als uitdaging?

Andere puzzels

Mocht je dit toch nog flink ingewikkeld vinden en er niet helemaal uit komen is er natuurlijk ook nog een andere mogelijkheid. Je pakt een andere puzzel met makkelijkere kleuren en grotere stukken. Voorbeelden zijn dora puzzel en dora vaart, allebei enorm leuke puzzels waar de beginnende puzzelaar of iemand die gewoon van puzzelen houdt zoet mee is. Bij dora vaart zul je een avontuurlijke dora te zien krijgen, misschien wil je ook wel lekker chillen op het strand met de strand puzzel. Er is ook nog een gewone dora puzzel, zie maar welke jij het mooiste vindt. Het principe is altijd hetzelfde. De puzzel ligt helemaal door elkaar en het is aan jou om hem weer in mekaar te zetten, het is niet altijd makkelijk maar uiteindelijk denken we dat iedereen wel de dora puzzels kan oplossen.

Andere spellen

Er zijn ook nog genoeg andere mogelijkheden dan alleen puzzelen op de site. Misschien heb je al een kijkje genomen maar er zijn nog genoeg creatieve dingen te doen. probeer eens een ander dora spel en misschien kom je later nog eens terug bij het puzzelen. Kijk gerust een keertje rond.

Snel surfen

Het is niet moeilijk om rond te gaan op deze website. Rechts zie je een balk met alle spellen van dora op deze site. Je kunt het gelijk en snel laden om een leuk spel te spelen. Het kost daarbij ook nog helemaal niets. Gelukkig maar want jij kan nu zo lang en vaak spelen als je wilt! Veel plezier met alle puzzels en andere spellen, heb jij ze allemaal al gedaan?