Klikken op de advertentie heeft beinvloed het laden van het spel niet.

Dora Kleurboek

Welkom op dora kleurboek. Dit is voor de allerjongste bezoekers voor deze site. Dit is echt wat voor jou als je enorm veel van kleuren houdt en niets liever doet dan op een regenachtige dag binnen te kleuren. Misschien houd je er ook enorm van om dora te kijken. Dit is de perfecte combinatie. In dit enorm makkelijke kleurspel kun jij helemaal aan de gang aan en dora maken zoals jij dat precies wilt. Dit is het kleurspel met de aller makkelijkste manier van inkleuren. Hier hoef je niet helemaal de manier waarop je wilt inkleuren aan te klikken maar kun je gewoon gelijk zonder die moeilijkheden aan de slag gaan. Je klikt op een van de kleuren rechts op het spel en dan is die kleur gelijk geselecteerd. Klik dan op dora en het gedeelte wordt perfect binnen de lijntjes ingekleurd. Je kunt dus helemaal zelf bepalen hoe je dora wilt inkleuren. Je kan haar haar een andere kleur geven dan normaal en zelfs haar ogen kun je veranderen. Je kunt het allemaal zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Maak er wat moois van en laat aan iedereen zien hoe goed jij bent met verschillende kleuren en dit dora spelletje. Hoewel dit spel bijzonder makkelijk is kun je we meerdere kleurplaten in kleuren. Daarom heet het ook kleurboek. Bij de meeste spellen heb je maar een kleurplaat maar hier heb je er wel vier. Je kunt makkelijk de kleurplaten selecteren door op ‘previous’ (dat betekent vorige) en ‘next’ (dat betekent volgende) te drukken. Zoek je favoriete dora kleur plaat uit en probeer die ook in te kleuren. Pas wel op dat je als je op die knoppen drukt wel je vorige kleurplaat kwijt bent, dus let goed op als je nog door wilt gaan met kleuren op je tekening. Ook is het mogelijk om de muziek uit te zetten, door op de knop ‘music’ te drukken. Dit kan handig zijn want misschien worden je ouders er gek van, en kan jij rustig met je dora kleurplaat doorgaan.

Andere kleurspellen

Is deze vorm van inkleuren toch net iets te makkelijk. Er zijn gelukkig nog soortgelijke spellen van dora met kleurplaten. Het voordeel van deze dora is dat er meerdere zijn. Maar het spel dora kleurplaat is een goede mogelijkheid als je wat meer opties wilt over hoe je dora in wilt kleuren, bijvoorbeeld kan het dan ook met een kwast en kan je dingen uitgummen. Dit is een wat uitdagender manier van tekenen. Als je inkleuren leuk vindt dan is het misschien ook leuk als je kijkt naar het dora spel waarin je haar moet aankleden. Dan bepaal je precies wat dora voor kleren aan heeft. Ook is er een spel waarin dora zich op wil maken maar dat jij haar daar mee mag helpen. Als jij een creatief type bent zijn deze leuke dora spellen precies wat voor jou.

Andere dora spellen

Als je misschien een beetje genoeg hebt van de dora kleurplaten en creatieve spellen kun je jezelf misschien vermaken met spellen die meer uitdaging hebben. Zo zijn er heel erg veel dora puzzels op deze website te vinden. Misschien wil je ook eens kijken hoe lang je dora kan laten springen met dora jump star. Zo is er voor ieder wat wilt. Kijk maar wat het beste bij jou past als je het gehad hebt met tekenen. Zoek je favoriete spel uit en speel zolang je wilt.

Snel en gemakkelijk

Je kan dus meer spellen spelen op deze website van dora. Dit gaat allemaal heel snel. Rechts zie je alle spellen staan die op deze website worden aangeboden. Je klikt er op en het spel begin onmiddellijk met laden zodat jij supersnel kan spelen. Zodra je begonnen bent kun je zo lang doorgaan als je wilt, het kost namelijk helemaal niets. Je kunt dus ook terug naar vorige spellen mocht je dat leuker vinden op dezelfde manier. Veel plezier op de dora site en veel succes met alle spellen. Probeer eerst alle kleurplaten maar in te vullen en laat dora zien hoe mooi jij haar kan maken!