Klikken op de advertentie heeft beinvloed het laden van het spel niet.

Dora Opmaken

Dora Spelletjes, kom ook dora spelletjes spelen op doraspelletjes. We hebben hier een groot aantal spellen van dora en we hopen dat jullie er veel plezier aan zullen beleven!

Dora is al wat ouder en word steeds eigenwijzer, kan jij haar helpen om haar op te maken? Ze vindt zich zelf namelijk niet meer mooi en daar moet jij wat aan doen. Geef dora een armband of ketting, kies voor een rok of broek, het is allemaal jouw keuze. Na jaren als klein meisje de bekende en steeds dezelfde outfit te hebben gedragen, namelijk een broek en een t-shirt, is het voor dora tijd een nieuwe periode in haar leven in te slaan. Dora is zoals gezegd al wat ouder geworden en wil een nieuwe look. Dat komt natuurlijk omdat ze er al wat ouder uitziet dan eerst, dan kun je dus niet rond blijven lopen met dezelfde kleren. Maar ze heeft daar wel hulp bij nodig, ze is namelijk niet zo goed in nieuwe kleren kiezen als jij. Daarom kun jij dora dus helpen om een totaal nieuwe look te geven. Ze heeft al wat uitgekozen en geeft jou de mogelijkheid daar uit te kiezen, maar vergis je niet, de mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt het soort kledingstuk of accessoires, zoals kettingen en oorbellen, selecteren links boven in. Klik op bijvoorbeeld de eerste en je kunt haar shirtje uitkiezen. Nu is het nog niet klaar want van elk shirtje kun je dus een kleur kiezen, en gelukkig zijn er veel kleuren te kiezen. Je moet proberen dora er zo mooi mogelijk uit te laten zien en een prachtige combinatie van kleren vinden, want je bent nog niet klaar. Je moet namelijk ook nog dora haar schoenen uitzoeken. Daarna moet je nog haar een broek of een jurkje geven, wat jij maar het leukst vindt. Vaak kun je dan daar een kleur voor kiezen zodat jouw originaliteit er uit springt. Als jij eenmaal klaar bent en dora helemaal hebt opgemaakt laat het dan aan iedereen zien zodat ze zien hoe goed jij met mode bent. Veel succes met het opmaken van dora, zorg ervoor dat ze mooier is dan op de televisie.

Soortgelijke spellen

Wil je toch liever met de andere jongere dora aan de gang dan is dat ook mogelijk. Het kan zijn dat je de oudere dora toch wat onbekend vindt en misschien heb je het al heel vaak gedaan en misschien snap je het niet helemaal. Dan is er nog de mogelijkheid om andere spelletjes te spelen waarin je dora aan moet kleden en op moet knappen. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld dora kleurboek waarin je verschillende kleurplaten kunt maken. Ook zoiets is dora kleurplaat waarin je maar een kleurplaat kan maken maar met wel veel meer opties. Een andere mogelijkheid is om dora aan te kleden in haar oude kostuum. Dit is toepasselijk als je toch meer houdt van de oude dora en je haar zo mooi mogelijk aan wilt kleden als ze klein is. Je ziet al deze opties rechts in de balk.

Totaal andere spellen

Misschien heb je het ook gehad met aan kleden en inkleuren en wil je heel graag gewoon een puzzel bijvoorbeeld doen. Er zijn verschillende puzzels op deze site te vinden. Probeer een van de puzzels en keek of je dat meer aan staat. Probeer ook een jumpstar waarin je probeert dora zo lang mogelijk in de lucht te laten blijven, dan kun je kijken hoe snel je bent met de muis. Dat is een spel voor kinderen die echt een uitdaging willen.

Snel gemakkelijk en gratis

Deze site is helemaal gratis. Alle spellen kun je zonder te betalen zo lang spelen als je wilt. Je kunt ook zo vaak terugkeren als je wilt zonder ook maar wat te betalen. Dat willen wij niet omdat jij recht hebt om zoveel dora te spelen als je maar wilt. Je kunt in de balk rechts snel langs alle spellen zappen. Zorg er voor dat je ze allemaal speelt want het duurt niet lang voordat ze geladen zijn. Dat duurt zon tien seconden en daarna hoef je niet meer te laden. Maar zorg eerst maar dat je dora hebt opgemaakt en haar zo mooi als je kan hebt gemaakt. Veel plezier met dit spel en ook met andere spellen op deze site. Laat zien wat je kan!