Klikken op de advertentie heeft beinvloed het laden van het spel niet.

Dora Kleurplaat

Jij houdt enorm van kleuren, je doet niets liever. Als jij vrij bent pak je een kleurplaat en ga je lekker aan de slag om proberen binnen de lijntjes te blijven. Misschien hou je ook nog eens extra van dora, want je kijkt vaak naar de tekenfilms op tv en je leert er behoorlijk veel van. Misschien is het zelfs een van je favoriete programma’s. Misschien heb je ook veel dora kleurplaten en kleur je dora altijd in. Misschien heb je die ook wel niet en heb je dus juist zin om eens dora in te kleuren. Dan ben je hier precies op het goede adres. Naast al die andere spelletjes die je op deze website kan vinden kun je hier helemaal creatief je gang gaan om te proberen dora zo mooi mogelijk te maken, en je hebt alle vrijheid haar zo mooi mogelijk in te kleuren. Een kleurplaat op het internet is misschien een uitdaging maar probeer haar zo mooi mogelijk te maken.

Dora Kleurplaat

Zoals al gezegd kun je dora zo mooi mogelijk maken met deze kleurplaat. Er zijn oneindig veel opties om deze kleurplaat op zijn allermooist in te kleuren. Heb je al geprobeerd om dora een andere kleur haar te geven of misschien kun je haar vriendje een nieuwe kleur geven die jij nog mooier vindt. Je kunt de kleurplaat op verschillende manieren inkleuren. Je kunt bijvoorbeeld heel makkelijk heel links bovenin op de emmer klikken zodat je altijd precies binnen de lijntjes bent. Maar als je beter bent of beter je best wil doen kun je ook op de kwast klikken en dan kun je dora zelfstandig zo mooi mogelijk in kleuren. Als je een fout hebt begaan kun je heel gemakkelijk op de gum klikken en zul je heel simpel de fouten uit kunnen wissen. Ook kun je een kleur kopieren met de pipet om die ergens anders te plaatsen. Kort gezegd: als je al ervaring hebt met het computer programma ‘paint’ kun je dit allang.

Je kunt daarnaast alle kleuren vinden die je maar wilt. Ook zijn er knoppen om fouten ongedaan te maken of helemaal opnieuw te beginnen met de kleurplaat. Als je klaar bent met de kleurplaat zou je hem ook nog uit kunnen printen als je dat zou willen, of naar iemand willen sturen met je email. Genoeg mogelijkheden dus om een hele tijd zoet te zijn.

Dora spelletjes

Als je genoeg hebt getekend en je zou wel eens met dora een spel willen spelen dan zijn daar meer dan genoeg mogelijkheden voor. Je kan in de balk rechts alle dora spelletjes op de website vinden. Van dora aankleden tot hoe lang ze in de lucht kan blijven, waar je goed moet opletten dat ze niet op de grond valt. Met dat soort spelletjes kun je proberen een nieuwe hoogste score te halen voor jezelf of zelfs het tegen je vrienden opnemen om te laten zien dat jij toch het beste met dora kan spelen. Zoek jou favoriete spel uit de vele mogelijkheden en kijk wat jij het beste kan. Er is voor ieder wat wils, voor iemand die creatief dora wil versieren of juist een uitdaging wil om de hoogste score te halen.

Gratis

Alle spelletjes op de dora site zijn gratis. Wij willen niet dat jij hoeft te betalen voor dora. In de speelgoed winkel kost het al genoeg en hier willen wij jou een mogelijkheid geven om zo veel mogelijk en zo lang mogelijk als het maar kan te laten spelen. Dat is op deze website helemaal mogelijk. Als jij graag met dora speelt dan is het makkelijk om tussen de spellen te switchen. De spellen laden dan direct en kun je gelijk het spel spelen. Het is dus snel gratis en gemakkelijk, wat wil je nog meer? Veel plezier dus op de website en probeer eerst in dit spel dora maar mooi in te kleuren en laat je fantasie op de loop. Alles is hier mogelijk. Veel succes en tot ziens in een ander super leuk spelletje op deze website.