Klikken op de advertentie heeft beinvloed het laden van het spel niet.

Dora zoekt verborgen nummers

Dora is op zoek naar nummers, je kan ze niet makkelijk zien, daarom moet je dora maar eens goed helpen! Als je goed kijkt zie je rechts onderin ook een nummer staan, die krijg je van ons kado!

Dora nummers zoeken

Dit spel is voor de kinderen die een uitdaging willen. Dora heeft namelijk een heel groot probleem en heeft jou hulp daar hard bij nodig. Ze is namelijk haar nummers kwijt en kan ze nergens vinden. Ze is overal aan het zoeken en ze begint in de lucht, zoals je ziet op de eerste plaat. Dora is op zoek naar nummers, je kan ze niet makkelijk zien, daarom moet je dora maar eens goed helpen! Als je goed kijkt zie je rechts onderin ook een nummer staan, die krijg je van ons kado! Maar er zijn natuurlijk nog veel meer nummers en jij moet ze te voorschijn toveren, en dat zal je niet makkelijk vallen. Er zullen een aantal gemakkelijk te vinden zijn, maar je moet er nog veel meer zoeken en vooral de laatsten zul je moeilijk kunnen vinden. Dus je zult vooral op het eind dora niet teleur moeten stellen en door moeten zetten. Dit spel is dus echt voor de doorzetters. Je zult dus het onderste uit de kan moeten halen. Je moet met het vergrootglas over de kleurplaat goed speuren naar de nummers die zeer verdekt zichzelf hebben verstopt. Als je er een ziet moet je moet het vergrootglas er op klikken zodat jij het kan verzamelen. Je ziet dat het nummer onder in de balk verdwijnt zodat je weet dat je die niet meer hoeft te zoeken. Als je ze allemaal hebt is het nog lang niet over. Want dora is er nog veel meer kwijt. Je zult meerdere malen van level verhogen waarin het moeilijker wordt. Je moet dus weer helemaal opnieuw beginnen, maar gelukkig wel in een andere omgeving. Je zult dus als beloning steeds een andere plaat van dora te zien krijgen, en met haar dit avontuur helemaal afmaken. Lukt het jou zo ver mogelijk te komen? Probeer verder te komen dan al je vriendjes en vriendinnetjes bij elkaar. Als je even hoog komt kun je misschien tegen elkaar gaan met wie het het snelste vindt. Want als je goed kijkt zie je een stop watch mee tikken die jouw tijd aan het meten is. Dus ben jij het snelste en vindt jij voor dora alle nummers op tijd terug?

Andere spellen

Hoewel wij denken dat je wel aardige tijd met dit spel zoet zal zijn is er de mogelijkheid om ook andere dora spellen te spelen. Misschien heb je zo lang nummers gezocht en met je neus in het scherm gezeten dat je wat ontspannends wil doen. ga dan bijvoorbeeld dora aankleden, of misschien wil je haar wel opmaken. Daarin kan je je creativiteit helemaal kwijt. Misschien wil je gewoon een tekening maken? Dat kan ook want er zijn verschillende tekeningen op deze website te vinden. Zoals je misschien al weet kun je ook puzzels maken en als dat je ding is zou ik dat gaan doen!

Dora spelletjes zijn snel gemakkelijk en helemaal gratis

Om al deze andere spellen te spelen kun je gemakkelijk over deze website surfen en andere spellen heel snel en gemakkelijk spelen. Als je goed kijkt zie je rechts een balk met alle spelletjes van deze website heel overzichtelijk staan. Je kunt dus alle dora spellen doen met een druk op de knop. Je moet even wachten tot het is geladen, wat niet lang duurt, en dan kun je zo snel als je wilt gaan spelen. Het kost ook nog eens helemaal niets en dat is maar goed ook, want jij mag zo lang en zo veel je maar wilt aan de spelletjes van dora spelen. Dus als je eenmaal bent begonnen, het blijft leuk. Veel plezier op de site en probeer de beste te zijn in alle dora spellen. Maar eerst succes met het nummers zoeken, want dit is wel een van de moeilijkste spellen op de site, voor de echte slimmeriken. Veel succes allemaal!